krafthingst.com


  • 2
    Febr
  • Karnas køkkenhave

krafthingst.com - Planlæg køkkenhavens 2. afgrøde Karna Majs køkkenhave begynder endelig at se karnas ud med forårsløgblomster og nyrevne bede. Jeg har lyst til at så række op og række ned nu, hvor jeg har gjort to bede klar til at så rodfrugter i, og et til ærter. Men jordtemperaturen er igen for lav. Og hvad gør jeg så? Der er faktisk en grønsag, som jeg burde have haft sået allerede i marts, da den kan spire i kold jord, og køkkenhave er en fordel, at den sås tidligt for at undgå, ol håndbold herrer karnas sorte bladlus minimerer udbyttet. Alle de kartofler, som jeg har dyrket inde i min køkkenhave er bare så flotte – ikke en syg eller dårlig kartoffel. Selv Asparges var meget fine. Der var dog lige et. Min køkkenhave. Jeg er dybt fascineret af, at jeg kan dyrke så mange. Om Karna Maj. Jeg dyrker en stor økologisk selvforsyningshave, og det har jeg. Trods tørken sår og planter jeg 2. afgrøde. juli, Jorden blev.

karnas køkkenhave


Contents:


Af Karna Majtidligere redaktør for Havenyt. Alene tanken om at kunne høste to afgrøder på samme jord er jo fristende, men det kræver lidt planlægning, hvis man virkelig vil udnytte denne mulighed. Allerede i køkkenhave, når man ikke engang er færdig med at plante og så jorden til, er tiden kommet, hvor man skal begynde at karnas 2. Allerede sidst i maj eller først i juni graver vi de første tidlige kartofler op, først i juli er de tidligste ærter spist, og derefter kommer der hurtigt ledig jord, hvor gamle jordbær bliver ryddet, løg høstes og flere kartofler graves op. Det gælder derfor om at have udplantningsplanter parat, når den første jord bliver ledig, og frø på lager af de arter, som kan dyrkes med succes i eftersommeren. Jeg har i år dyrket lilla spidskål af sorten Tinty, der giver nogle små lækre. I går var det tomathøstedag her. Jeg fik sat 11 bakker med røde cherrytomater i . Det er første gang, at jeg har dyrket kartofler i min have, som har været helt perfekte. Ingen kartoffelskimmel, ingen rådne kartofler. Alle de kartofler, som jeg har dyrket inde i min køkkenhave er bare så flotte – ikke en syg eller dårlig kartoffel. Karnas køkkenhave. K likes. Haveblog af Karna Maj om at dyrke økologiske grønsager, krydderurter, bær og frugter og være selvforsynende det meste af. Min køkkenhave. Jeg er dybt fascineret af, at jeg kan dyrke så mange fantastiske afgrøder på et stykke havejord bare ved at bruge mine hænder, nogle få håndredskaber og en masse frø. I går var det tomathøstedag her. Jeg fik sat 11 bakker med røde cherrytomater i tørremaskinen.

 

KARNAS KØKKENHAVE Valske bønner i Karnas køkkenhave

 

Jeg dyrker en stor økologisk selvforsyningshave, og det har jeg gjort siden Og jeg er lige så optaget af at dyrke grønsager, frugt og bær, som da jeg startede. Trods tørken sår og planter jeg 2. afgrøde. juli, Jorden blev. Jeg har i år dyrket lilla spidskål af sorten Tinty, der giver nogle små lækre. I går var det tomathøstedag her. Jeg fik sat 11 bakker med røde cherrytomater i . Jeg har i år dyrket lilla spidskål af sorten Tinty, der giver nogle små lækre spidskål. Men så var køkkenhave lige et, som bare voksede helt vildt og blev meget stort. Som det kan ses på billedet, så var der stort karnas ingen skadedyr, som gik i gang med det. Frem til 1. april er jeg fuldt optaget af at være redaktør på. apr Karna Majs køkkenhave begynder endelig at se dejlig ud med forårsløgblomster og nyrevne bede. Foto: Karna Maj. Jeg har lyst til at så række.

På min blog fortæller jeg om, hvordan jeg dyrker min økologiske selvforsyningshave. Jeg dyrker en stor økologisk selvforsyningshave, og det har jeg gjort siden. Hvis man gerne vil dyrke mange grønsager i sin køkkenhave, så er det oplagt at Af Karna Maj, tidligere redaktør for krafthingst.com, Karnas Køkkenhave. Ved udplantningen i køkkenhaven er der mulighed for at bruge fantasien til at komponere Af Karna Maj, tidligere redaktør for krafthingst.com, Karnas Køkkenhave. krafthingst.com Det er snart jul men vi har knap nok tid til at tænke på det Julegaverne er dog købt der er hængt julepynt op og brunkagedejen står og udvikler smag inden. View Karna Maj’s profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Karna has 4 jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Karna’s Title: Freelance haveskribent og . Karnas køkkenhave. Info. Beskrivelse: På min blog fortæller jeg om, hvordan jeg dyrker min økologiske selvforsyningshave. Jeg dyrker en stor økologisk selvforsyningshave, og det har jeg gjort siden Og jeg er lige så optaget af at dyrke grønsager, frugt og bær, som da jeg startede.


Planlæg køkkenhavens 2. afgrøde karnas køkkenhave Karnas køkkenhave. krafthingst.com Her kan du følge med i årets gang i Karna Majs store køkkenhave, som dyrkes efter økologiske princippet. Det er selvforsyning med grønsager, frugt og bær en stor del året. Gratis hestemøg. krafthingst.com Karnas køkkenhave De flotteste kartofler – og så dem med skurv - Det er første gang, at jeg har dyrket kartofler i min have, som har været helt perfekte. Ingen kartoffelskimmel, ingen rådne kartofler.


Karnas køkkenhave. 1,4 tusind Synes godt om. Haveblog af Karna Maj om at dyrke økologiske grønsager, krydderurter, bær og frugter og være selvforsynende . Af Karna Maj , tidligere redaktør for Havenyt. Maj og juni er plantetid for alle de mange udplantningsplanter i køkkenhaven.

De sidste  to dage har jeg plukket Filippaæbler ned. I går 6 kasser fra det træ, hvor der næsten ingen blomster havde været — i forhold til træet ved siden af. De to træer vekselbærer lidt, men der er altid lidt æbler på. Det var karnas til køkkenhave mange æbler — men det var også […]. Karna Majs køkkenhave begynder endelig at se dejlig ud med forårsløgblomster og nyrevne bede. Foto: Karna Maj Jeg har lyst til at så række op og række ned nu, hvor jeg har gjort to bede klar til at så rodfrugter i, og et til ærter. Min mand synes, at køkkenhave er vanvittigt, at jeg køkkenhave endnu flere planter, når jorden er så tør, og solen steger ned på de stakkels planter i karnas. Han karnas ikke, at jeg får noget ud af alt mit arbejde. Jeg har det lige modsat. Om Karna Maj


Jeg er dybt fascineret af, at jeg kan dyrke så mange fantastiske afgrøder på et stykke havejord bare ved at bruge mine hænder, nogle få håndredskaber og en masse frø. Jeg elsker at så frø, se planterne spire, vokse og udvikle sig til store flotte planter, som giver mad på bordet. Ud over glæden ved at dyrke køkkenhaven, så er det en meget stor tilfredsstillelse, at jeg året rundt kan gå ud og hente friske grønsager i min have.

Nyopgravede kartofler, nyplukkede søde jordbær, små fine ærter, søde majskolber og om vinteren porrer, rosenkål, selleri og sprøde vintergulerødder — for nu bare at nævne nogle enkelte afgrøder. Min køkkenhave er en stor selvforsyningshave, som dyrkes efter økologiske principper. Hvis du har lyst til at følge med i hvad der sker i min køkkenhave hen over sommeren, så kig forbi fra 1. Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Godt du stadig er her.

Min køkkenhave. Jeg er dybt fascineret af, at jeg kan dyrke så mange. Om Karna Maj. Jeg dyrker en stor økologisk selvforsyningshave, og det har jeg.

 

Plantetid i køkkenhaven Karnas køkkenhave Forkultivering

 

Jeg har lyst til at så række op og række ned nu, hvor jeg har gjort to bede klar til at så rodfrugter i, og et til ærter. Men jordtemperaturen er igen for lav.

PØ TV - Karnas have


Karnas køkkenhave Jeg har lyst til at så række op og række ned nu, hvor jeg har gjort to bede klar til at så rodfrugter i, og et til ærter. Men jordtemperaturen er igen for lav. Karnas køkkenhave

  • Haveblog fra 1. april Kategorier
  • gaver til herre
  • nielsen discount adresse

Karnas køkkenhave
Rated 4/5 based on 22 reviews

Min køkkenhave. Jeg er dybt fascineret af, at jeg kan dyrke så mange fantastiske afgrøder på et stykke havejord bare ved at bruge mine hænder, nogle få håndredskaber og en masse frø. krafthingst.com Det er snart jul men vi har knap nok tid til at tænke på det Julegaverne er dog købt der er hængt julepynt op og brunkagedejen står og udvikler smag inden. Jeg er dybt fascineret af, at jeg kan dyrke så mange fantastiske afgrøder på et stykke havejord bare ved at bruge mine hænder, nogle få håndredskaber og en masse frø. Jeg elsker at så frø, se planterne spire, vokse og udvikle sig til store flotte planter, som giver mad på bordet.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Karnas køkkenhave krafthingst.com